Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Utolsó 15 hozzászólás

Október
21

Hans - 19:01:15 - Dórika elkúrta/ellengette, nem kicsit, nagyon! :)
Március
28

Ailton - 16:02:00 - Válasz Anonymusnak. A Tabi Városi Sport Club ezúton kíván reagálni a „Tab-Somogyvár 3-1”cikk azon hozzászólásához, melyben Anonymus nevű felhasználó „A kaveczki takarodjon el.....!!!!!” véleményt tette közzé. A kedves hozzászóló nem nevezi meg, pontosan kivel is van problémája, azonban vélelmezzük, hogy nem a mérkőzésen két gólt szerző Kaveczki Balázshoz, hanem labdarúgó szakosztályelnökünkhöz, Kaveczki Lászlóhoz intézte szavait. Kaveczki Lászlót szakosztályelnöknek az egyesület közgyűlése választotta meg, a közgyűlés bárki részére nyilvános volt, azon „Anonymus” is részt vehetett volna és kifejthette volna ellenérzéseit az általa támadott személlyel szemben. Amennyiben bármilyen problémája van szakosztályelnökünkkel, kérjük, hogy ne névtelenül az internet homályából üzengessen, hanem vagy mondja el személyesen pontosan mi a problémája, vagy pedig hozzászólásaiban vállalja fel nevét. Sportbaráti üdvözlettel: Skerlecz László TVSC elnök
Március
27

Hans - 14:37:58 - Melyik?
Március
25

anonymus - 21:52:50 - A kaveczki takarodjon el.....!!!!!
Január
27

ifista - 13:07:42 - Ha minden igaz, akkor február végén választanak, addig megbízásból Skerlecz László, mint ügyvivő irányítja a klubot.
Január
20

Ailton - 22:30:40 - Szia Hans! Köszönöm a helyesbítést, akkor hozzám téves információ jutott el.
Január
19

Hans - 12:19:49 - A részletekkel még várj, mert még nem ő az elnök, jelen pillanatban nincs elnök, nem választotta meg senki. Ha nincs közgyűlés, nincs szavazás, akkor nincs elnök, csak max elnök jelölt van!!!
Január
03

Hans - 03:20:54 - Nincs se elnöke, se edzője, se megfelelő számú játékoskerete jelen pillanatban a VSC-nek!!! De mivel Tabon vagyunk, ezen már meg sem lepődik senki.
Március
22

Hans - 10:54:02 - A 2. gólunkat az Elek Ricsi rúgta.
Március
10

Hans - 15:32:37 - Kult Tamás se játszik már a csapatunkban és Györki Gábort sajnos újra műteni kell. Mielőbbi felépülést kívánunk neki!
Március
08

Hans - 15:36:01 - Lehet arról tudni vmit, h miért igazolt el hirtelen ennyi játékos a csapatból???
November
16

Hans - 22:50:42 - 1. gól: Kult Péter vesztett labdát az ellenfél térfelén amiből az ellenfél előre vágta a labdát és Gere Tamásnak kellett volna egyedül megoldani a védekezést a két támadóval szemben. 3. gól: Kaveczki kapásból lőtt gólt Pretz Gábor beadásából. A 90. percben pedig Vidus nem maradhatott le a saját bepasszáról, Kult T elérte csak rosszul ért a labdához, így került Molnár elé. Bookman igazad van tényleg nem ugyanazon a meccsen voltunk a hétvégén, de nem kell felkapni a vizet és játszani a sértődöttet. Realmargit is megmondta, h nem ba..ogatni akarunk mi titeket, hanem segíteni, h precízebb legyen az ami kikerül az olvasók elé. Ennyi és nem több!
November
15

bookman - 00:31:00 - Válasz realmadrid87-nek: Először is szeretnénk kijelenteni, hogy nem akarunk újságírással foglalkozni. Ez a weboldal családi kezdeményezésre indult és jött létre. Az egész honlap elkészítése, kialakítása, szerkesztése és adatokkal való feltöltése saját termék. A TVSC csak a webtárhelyet fizeti. Másodszor: azért alakítottunk ki hozzászólás rovatot, hogy ha valakinek az itt megjelent írásokkal kapcsolatban más véleménye van, azt megteheti. Írja le konkrétan, hogyha valamivel nem ért egyet, és ha szerinte másképp történtek az események. A vasárnapi mérkőzés tudósításával kapcsolatban nem tudom mi volt a probléma? Lehet, hogy nem ugyanazon a meccsen voltunk? Talán a gólszerzőket is vitatod? Ha nincs konkrétan leírva, hogy mi a probléma, akkor nem tudunk korrigálni. Máskor is volt már, hogy tévedtünk, és ha hibáztunk, akkor kijavítottuk. Nekünk nincs időnk arra, hogy a mérkőzés után végig hallgassuk mindenki élménybeszámolóját, hogy ő miként látta a mérkőzést. Mint már hangsúlyoztam azért van a hozzászólás rovat, hogy bárki, akár igazi név nélkül (csak regisztrált névvel) elmondhassa a véleményét. Harmadszor: szívesen átadjuk a honlap üzemeltetési jogát ingyen bárkinek, aki úgy érzi, hogy ő jobban tudja üzemeltetni és szerkeszteni. Keressen meg bennünket a honlapon feltűntetett e-mail címen időpont egyeztetés céljából és mi a további szerkesztéshez szükséges információkat megadjuk. Üdvözlettel: a szerkesztők
November
14

Ailton - 23:41:13 - Lehet nem én vagyok a címzett, de hozzászólásodra reagálnék. Örülök, hogy eddig tetszettek az összefoglalók, de bizonyosan eddig is volt benne hiba. Újságírásról szerintem abszolút nem beszélhetünk ezen oldalon, sokkal inkább szolgál egy emlékeztetőnek, hiszen nagy részt az olvassa, aki meccsre is jár, talán annak is hasznos, aki nem volt ott, de akár lehet ez a csapat tükre is, hogyan látszik egy kívülállónak a játék. Az adott cikkre nem tudok reagálni, én a mérkőzésen nem voltam ott, ha elküldöd a pontos leírását a góloknak (tabivsc@gmail.com), akkor tudunk valamit tenni. A tudósítást egy ember végezte, bizonyosan szerencsésebb, ha ketten vagyunk a mérkőzésen. A honlaphoz bárki hozzátehet akármit, ha van valami kérés/észrevétel próbálom figyelembe venni. Sajnos egyre nehezebben oldjuk meg, hogy valaki tudósítson, jól írtad, ez az aktuális tudósító szabadidejének terhére történik. Idegenbeli mérkőzésekről, ez okból nincs túl gyakran tudósítás. Üdv, Ailton
November
14

realmadrid87 - 16:32:51 - Kis vallomás: Mindig élvezettel olvasom el ezeket a kis szösszeneteket a mérkőséről, ami általában nagyon gyorsan meg is jelenik az oldalon. Viszont a most olvasott cikkel (régebben is voltak pontatlanságok) abszolút nem vagyok megelégedve!!! Nagyon nem!!! Remélem a kommentemet nem sértésnek veszed és továbbra is ilyen lelkesen írsz a mérkőzéseinkről. Ebben a cikkben a gól történése, helyzetek és megnevezett emberek is tévesen lettek feltűntetve. Saok hiba szerepel. Ha lehetne egy tanácsom, ami szerintem Neked is nagy segítség lenne, javasolnám azt, hogy a mérkőzések után egyeztess játékosokkal, én szívesen a rendelkezésedre állok, de szerintem lelkes kommentelőnk Hanz is szívesen segítene neked ebben, ha gondolod és megfogadod a tanácsomat, ami a Te fejlődésedet is segítheti az újság írás területén, akkor ezt a hozzászóéást nem sértésnek, bántásnak veszed, hanem segítségnek, javulás lehetőségének. A fontos az, hogy folytasd a munkát és tudom, hogy egy fillért nem kapsz érte és a saját szabadidődet áldozod fel, de törekedj a tökéletességre. Én bizton állítom, hogy szánok a saját időmből a segítésedre, amennyiben Te is igényt tartasz erre. Ha gondolod lépjünk kapcsolatban privát úton. Üdv!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

BelépésNick
Pass

Főszponzor

Tabi Város ÖnkormányzataPartnerek

MLSZ SLASZMédiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©