Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Végre hazai győzelem!

A sereghajtó Mezőcsokonya csapatát fogadtuk és végre sikerült a nagyon várt győzelmet megszerezni. A helyzeteink alapján nagyobb gólkülönbségi győzelemet is szerezhettünk volna. 

 

Ifi.: Tabi VSC-Mezőcsokonya 4-1 (2-0)

Gól: Hendl, Ottó Áron(2), Tóth(öngól) ill. Szalai


 

TABI VSC - MEZŐCSOKONYA SE 2-0 (1-0)

2012.10.14, Tab, 200 néző

Vezette: Béres - 8 Nem mindig volt kellően határozott. 

Gól: Kaveczki 26. p.(7m-es lövés), Kaveczki 50. p. (11-es ből.)

Sárga: Györki 16.p., Vida 54.p., Pretz 64.p. ill. Bathó 14.p., Vízhányó 45.p., Sólyom 49.p., Kistankó 88.p.ű

Piros: Kovács 66.p.(gólhelyzetben lévő játékos hátulról való buktatása)

TAB: Teklovics - Pál (Érsek 85.p), Györki, Molnár, Donka - Vida, Kispál (Miraider 65.p.), Farkas - Pretz (Budai 82.p., Kaveczki, Pollák (Barabás 69.p.)

Az elejétől fogva nekifeszültek egymásnak a csapatok és jobbára mi vezetünk támadásokat. A vendégek nem álltak be védekezni bátran próbáltak ellentámadásokat indítani. A hazai gólra 26. percig kellet várni. 

Egy baloldali támadás után a középen álló Pollákhoz került a labda egyből a mellette felfutó Kaveczki Balázs elé tolta, aki 7 méterről a kapu baloldalába helyezett. 1-0.

A következő lehetőségre a 40. percig kellet várni, amikor is Pretz 18 m-ről centiméterekkel lőtt a jobb kapufa mellé. Két perccel később Farkas próbálkozott hasonló helyről az ő lövése fölé szállt.

Az első félidő rövid mérlege: Nagy mezőnymunka, az egyérintős passzokat nagyon jól játsszuk meg csak a végén kapkodunk, hiányzik a nyugodt, pontos befejezés.

A második félidőben öt percet kellet várni a következő gólig. Kaveczki fülelt le egy labdát, betört a tizenhatoson belülre ahol a kapus szabálytalanul elütötte. 11-es! A kapus megúszta egy sárgával! A tizenegyest a sértett a bal alsóba vágta. 2-0.

Négy perccel később növelhettük volna előnyünket. Kispál lépett ki a védők között lövése telibe találta a kapust, aki menteni tudott.

A 60. percben Pál borzolta fel a hazai szurkolók idegeit. Egy ártatlan szituációban röviden adta haza a labdát a vendégek csatára lecsapott rá Teklovics kapus azonban menteni tudott.

A következő eseményre 66. percig kellet várni. Egy középályán megszerzett labdát Pollák ügyesen vitt el, már a tizenhatos előtt járt, amikor a vendégek játékosa Kovács Zoltán hátulról elkaszálta. A bíró azonnal felmutatta a piros lapot. A szabadrúgást Kaveczki a bal felső felé tekerte, de a vendégek kapusa nagy bravúrral menteni tudott. Ezután több cserével próbálta frssiteni az edző csapatunkat. Ennek majdnem meglett az eredménye. A két perccel korábban beállt Budai kapott egy labdát, egyedül kilépett vele, de sajnos ő is a kapusba lőtte. 

Összességében megérdemelt győzelmet arattunk. Mezőnyben fölé tudtunk kerülni ellenfelünknek. Most már gólt is tudtunk lőni és ha jobban koncentrálunk, még nagyobb is lehetet volna a gólkülönbség. Az is látszott, hogy a játékosokon meg volt a bizonyítási kényszer, hiszen ezt a mérkőzést hozni kellett ahhoz, hogy nagyon ne szakadjunk le a középmezőnytől. Jövő héten nagyon nehéz mérkőzés vár csapatunkra, az ebben a fordulóban élre lépett Babócsára látogatunk. A mai játék kellő alapot adhat egy eredményes vendégszereplésre.

A mérkőzés 20-án szombaton 14 órakor lesz Babócsán.

 

 


2012. 10. 14. [bookman]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©