Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Tabi VSC - Balatonlelle SE 2-2 (0-1)

Izgalmas, fordulatos és helyenként kimondottan jó játékot hozó mérkőzésen huszáros hajrával sikerült pontot szereznünk a bajnoki cím legfőbb várományosa ellen.


 

TABI VSC - BALATONLELLE SE 2-2 (0-1)

Tab, 200 néző

Vezette: Ferencz N.

Gól: Szőnyi 82.p., Zsibrik 86.p. ill. Galgóczy 17.p., Takács 75.p.

Sárga: nem volt

TAB: Gróf - Naász, Molnár, Érsek, Zsibrik - Vida, Donka, Kaveczki, Szőnyi - Tábori, Miraider

Kispadon maradt: Péczeli B. (cserekapus), Péczeli Zs., Saár

A mérkőzés toronymagas esélyese a vendég Balatonlelle SE volt, aki a tavalyi szezonban búcsúzott az NBIII küzdelmeitől, s idén magabiztos játékkal hozták eddigi összes mérkőzésüket.

Csapatunk négy eredménytelenül megvívott párharc után Balatonkeresztúron megszerezte első pontját, s mindenki bízott benne, hogy innentől megindul a pontszerzés folyamata.

A mérkőzés eleje erős mezőnyjátékot hozott, szó sem volt a listavezető elsöprő fölényéről.

A vendég csapat azonban bizonyítva jó hírét, első komolyabb lehetőségéből vezetést szerzett, egy előrevágott labdával a tétovázó hazai védők között Galgóczy lépett ki, s a kapus mellett a hálóba lőtt. 0-1

A folytatásban sem forogtak sokszor veszélyben a kapuk, mindkét csapat jól megszervezte védekezését. Egy vendég védelmi megingás után Vida lőhetett kapura, de lövése nem okozott komolyabb riadalmat Nagy Gábor lellei kapusnak.

A 37. percben egy bal oldali lellei akció futott végig a térfelünkön, s már a lövőhelyzetet is kialakította a támadójuk, amikor mentenünk sikerült. Ezen kívül komolyabb lehetőség nem adódott a vendégek előtt.

Az első félidő alapján megállapítható volt, hogy az óriási pontkülönbség a pályán abszolút nem látszik, s a mai napon benne van a mérkőzésben a pontszerzés.

Lendületesen indítottuk a második félidőt, Szőnyi keverte meg a 47. percben a védőket, majd 18 méterről a jobb alsó mellé lőtt. Az 53. percben Vida húzta meg a jobb szélet, a középre adott labdát Szőnyi kapásból lőtte a kapura, de Nagy Gábor magabiztosan hárította a lövést.

Az 58. percben veszélyeztetett először a Lelle a 2. félidőben, egy jobb oldali beívelés után Petronovics fejelt tiszta helyzetből fölé.

A 71. percben egy hazai támadás után a vendégek röviden mentettek, Szőnyi félfordulatból lőtt a kapu fölé.

A 75. percben hidegzuhanyként ért minket a Balatonlelle második találata, egy 28 méterről a kapunk elé ívelt szabadrúgás után Takács György bólintotta a labdát a hálóba. 0-2

A 78. percben egy jobb oldali beadás után az érkező lellei támadó nagy helyzetben lőtt, de Gróf bravúrral védett.

Nem tört meg minket a második gól, s következett a parádés utolsó tíz perc:

A 82. percben az alapvonal közeléből végeztünk el szabadrúgást, Kaveczki ívelését a védők röviden fejelték ki, ami visszakerült a 16-oson belülre, ahol Szőnyi Kenéz Szabolcsot megelőzve csúsztatott a halóba. 1-2

A 86. percben az ellenfél térfelén Szőnyi szerzett labdát, levitte a jobb szélre, majd a labdát középre tette, ahol érkező Zsibrik a hálóba lőtt. 2-2

A 88. percben még a győzelemre is akadt egy lehetőségünk, jobb oldali beadás után Szőnyi alakított ki még egy lehetőséget, de éles szögből a kapu fölé emelt.

Összességében egy izgalmas mérkőzésen megszorongattuk a 100 % Balatonlellét, s kétgólos hátrányban sem adtuk fel, aminek eredményeként sikerült kiegyenlítenünk. A játék a jövőre nézve is bíztató volt.

 


2013. 09. 22. [bookman]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©