Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Tabi VSC - Babócsa 1-0 (1-0)

Győzelemmel indítottuk a tavaszi szezont, ezzel visszavágtunk az őszi 6-1-es vereségért. Az új igazolás Fábri Róbert góllal debütált.


Tabi VSC - Babócsa SE 1-0 (1-0)

Tab, 2014. március 2.

Vezette: Kiss Szabolcs

Gól: Fábri Róbert 43. p.

Sárga: Kaveczki 37.p., Kispál 55.p. ill. Keresztes 16.p., Mangult 55.p., Kálló 55.p., Bogdán 58.p.

Kiállítva: Krisztián 83.p. (durvaságért)

TAB: Gróf - Naász, Györki, Molnár, Érsek (Magas 84.p.), Tábori, Kaveczki, Kispál, Ladiszlai, Fábri (Donka 76.p.), Németh (Hendl 91.p.)

Akárcsak egy éve, az idei téli szezonban is vezetőségváltás történt klubunkbál, úgyhogy a Gombér-éra első mérkőzésére került sor a Babócsa ellen.

A télen három meghatározó játékos intett búcsut csapatunknak, Vida András, Zsibrik Tamás és Szőnyi Patrik is a szomszédvár Karád gárdájához igazolt. Ezenkívül Zamárdiba távozott Junghardt Balázs, akinek egy meccs adatott a Tabi VSC színeiben, míg a három mérkőzésen pályára lépett Saár Patrik a Balatonföldvárt erősíti már.

Az öt távozó helyére három új igazolás érkezett, akik közül Németh Krisztián személyében egy visszatérő játékosról van szó, négy év után tért vissza csapatunkhoz a legutóbb az Igal SE-t erősítő játékos. Szintén Igalból érkezett a 33 éves Fábri Róbert, aki korábban megfordult Karádon, Kisbárapátiban, Bábonymegyeren és Kapolyon is.

A harmadik érkező Magas Valentin sem került teljesen új közegben, ugyanis a Tabi VSC-ben kezdte pályafutását, majd egy egyéves felcsúti szereplés, és hat és féléves siófoki kitérő után tért vissza a 18 esztendős játékos.

A mérkőzés eleje nagy küzdelmet és kiegyenlített mezőnyjátékot hozott. Az első komoly lehetőség a vendégek előtt adódott a 10. percben, ekkor egy rövid felszabadítás után kilépő vendég támadó vihette Grófra a labdát, de kapusunkban próbálkozása elakadt.

Egészen a 28. percig nem forogtak veszélyben a kapuk, ekkor azonban kissé felpörögtek az események. Előbb Ladiszlai ívelt Tábori elé, aki 12 méterről a kapu fölé emelt, majd egy perccel később egy előrevágott labdával a babócsai Balogh János lépett ki, s lőtt 17 méterről a kapu mellé. Megint csak egy perc telt el, és ezúttal mi kerültünk helyzetbe, Kaveczki beívelt szabadrúgását Györki fejelte kapura, de Banicz kapus védett.

A 43. minutumban Kaveczki indult meg a jobb oldalon, majd nagyszerűen középre tette a labdát, ahol érkezett Fábri Róbert, aki 6 méterről a kapu közepébe lőtt. 1-0

Két perc múlva akár még növelhettük is volna az előnyt, de a Németh-Ladiszlai-Németh összjáték után utóbbit sikerült ígéretes helyzetben szerelniük a babócsaiaknak.

A második játékrész iramban és színvonalban is alacsonyabb minőségű játékot hozott. A két 16-os között folyt a játék, és egyik csapat játékában sem volt benne a gól.

Ennek ellenére a 63. percben megrezdült a babócsai háló, az eredmény mégsem változott. Történt ugyanis, hogy egy jobbról betekert labdára Ladiszlai és védője érkezett egyszerre, a két játékos összeütközött, majd a labda Ladiszlainál maradt, aki a kapuba lőtt, a játékvezető azonban lökést látva nem adta meg a gólt.

A 67. percben Kaveczki indította Ladiszlait, aki 18 méterről fölé lőtt.

Az utolsó negyedórára fölénybe került a Babócsa, de védelmünk stabilan állt a lábán, s a 83. percben eldőlni látszott a mérkőzés, ekkor ugyanis megfogyatkozott a vendég csapat, a végig idegesen játszó Krisztián Lóránt egy durva belépő után rögtön piros lapot kapott.

Az emberelőnyünk azonban a várakozásokkal szemben nem hozott nyugodt végjátékot, az utolsó pár percre teljesen beszorultunk, s Németh Bálint a 91. percben akár ki is egyenlíthetett volna, amikor hatalmas helyzetben kapásból a kapu mellé lőtt. Az ellentámadásból még Kispál veszélyeztetett, de az eredmény nem változott, egy küzdelmes mérkőzésen fontos 3 pontot szerzetünk.


2014. 03. 03. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©