Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Megvan az első tavaszi győzelem!

Az első félidőben három perc alatt sikerült két gólt szerezni. Ekkor úgy tünt, hogy akár nagy gólarányú gyözelmet is szerezhetünk. A második félidő elején egy les góllal szépített a Tarnóca. Utána még nagyobb sebességre kapcsoltunk és Pretz félfordulatos nagy gólja végleg eldöntötte a mérkőzést.


Tabi VSC - Satelit FC 3-1(2-0)

2011. április 03, Tab, 100 néző

Vezette: Nagy A. (8)  - (Alapjában jól vezette a mérkőzést. A vendégek góljánál Szántó II. asszisztensre  hagyatkozott aki elnézte a lest és tovább engedte az akciót.)

Gól: Kleiber 17.p., Kult T. 20.p.,  Pretz 76. p. ill. Gyaraki 48.p.

Sárga: senki ill. Pávics( a kapus a 16-oson kívűl kézzel ért a labdához)

Tab: Peckó - Donka, Naász, Kult P., Kleiber, (Érsek 35.p.) - Pretz, Miraider, Kaveczki, Vida - Vörös,(Halászi 75.p.) Kult T.

A mérkőzést elég nagy iramban kezdtünk és egyből kapujuk elé szorítottuk a vendégeket. 

15. perc Vida 5-mről főlé lőtt.

17. perc Gól! 1-0. Kaveczki ívelt be egy szögletet az középen megcsúszott az érkező Kleiber elé, aki 4 m-ről a hálóba pofozta a labdát.

20. perc Gól! 2-0.  Kaveczki a baloldalról kanyaritott át egy labdát és az ötös sarkán érkező Kult Tomi fejjel a hálóba csúsztatta.

24. perc Kaveczki végezhetett el szögletet a labdát aközépen felugró Vörös kapu fölé fejelte.

30. perc Ismét Kaveczki ívelt át a baloldalról Kult Tomi kapásból lőtt a kapus bravúrral védett.

44. perc A tizenhatoson belül Vida szerzett meg egy labdát 6 m-ről lőtt a labda centiméterekkel suhant el a jobb kapufa mellett.

48. perc Gól! 2-1. A vendégek saját térfelől iveltek fel egy labdát az a lesen álló Gyaraki elé került aki bevezetve a tizenhatoson belülre a tehetetlen Peckó mellett a hálóba lőtt.

49. perc Kaveczki a felső lécet találta telibe.

51. perc Egy beivelés után Donkáról tovább pattant a labda az ötösön belülre a védők végül nagy nehezen tisztáztak.

A következő negyedórában teljesen beszorítottuk a vendégeket. Szinte egy kapuztunk sorra alakultak ki a helyzetek de nem tudtunk gólt lőni.

76. perc Gól! 3-1. Miraider vitte fel a labdát majd két védő közé belőtte. Pretz átvette majd félfordulatból nagy gólt ragasztott a hálóba.

89. perc Az egész mérkőzésen jól játszó Kaveczki 22 m-ről végzett el egy szabadrúgást a labda a jobb oldali kapufán csattant.

Kovács György: Jól kezdtük a mérkőzést már az elejétől ráerőltettük akaratunkat a vendégekre. A két gól megnyugtatta a csapatot már ekkor több gólt is szerezhettünk volna. A félidőben tovább biztattam a csapatot kértem, hogy ne álljunk le továbbra is támadjunk. A vendégek lesről szerzett gólja kissé meglepte a csapatot. Továbbra is sok támadást vezetünk csak a befejezésekbe mindig hiba csúszott. Pretz Gabi szép gólja aztán teljesen eldöntötte a mérkőzést. Úgy érzem már az előző mérkőzésekben is benne volt a csapatba a győzelem lehetősége, de ekkor még nem tudtunk élni vele. Ez a győzelem nagy lökést adhat a csapatnak. Hátul jól záró és nem hibázó védelmet, elől pedig jól döntő, gólveszélyes és eredményes támadókat szeretnék látni. Képesek vagyunk rá! Bizom a fiúkban! 

 

 

 

 


2011. 04. 04. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©