Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Győzelem a korai órákban

Nem mindennapi időpontban, 11 órakor került sor a Somogyvár-Tab mérkőzésre. A végig nagy csatát hozó mérkőzésen Kult Tamás góljával diadalmaskodtunk.


Somogyvár-Tab 0-1 (0-0)

2010.10.02., Somogyvár, 150 néző

Vezette: Ballér - 8 Mezőnyben voltak apró tévedései, de összességében jól vezetett.

Gól: Kult T. 50.p.

Sárga: Rádics A. 53.p. (buktatás), Márton 63.p. (földhöz vágta a labdát), Rádics R. 79.p. (kakaskodás) ill. Pretz 32.p. (reklamálás), Naász 84.p. (visszahúzás)

Tab: Peckó - Molnár, Kult P., Donka, Naász - Vida, Kaveczki, Pretz, Kasza (Kleiber 65.p.) - Kult T. (Érsek 87.p.), Vidus

Emberemlékezet óta nem kezdődött ilyen korán a mérkőzés, 11 órakor indult úrjára a labda a somogyvári pályán.

Sok technikai hiba jellemezte a játékot mindkét oldalon a mérkőzés elején, bosszankodott is a hazai publikum eleget.

A 21. percben Molnár lecsúszott beadása majdnem a kapuban kötött ki, a felsőléc segítette ki a hazai kapust.

A 25. percben Valkó Tibor szabadrúgását kellett védenie Peckónak. Öt perc múlva a legnagyobb hazai helyzet maradt ki, egy középreadást az érkező csatár térdéről a kapufára pattant a labda, majd a kipattanót keresztbe ellőtték a kapunk előtt.

A 34. percben Kaveczki szabadrúgását ütötte ki a kapus, majd nagy nehezen szögletre szereltek a hazaiak. A szögletből is helyzet lett, Kult Péter érkezett középen, akinek a lövése nem sokkal szállt fölé.

A második félidő elején úgy tűnt, az öltözőben maradt a hazai csapat. A 47. percben Vida lövését kellett védenie a kapusnak.

Az 50. percben góllá érett az elmúlt percek fölénye, egy szép akció végén Kaveczki lépett ki a védők között, de lövését óriási bravúrral védte a hazai kapus. A kipattanóra azonban érkezett Kult Tamás, aki 8 méterről a kapuba vágta a labdát. 1-0

Az 59. percben volt a legközelebb az egyenlítéshez a hazai csapat, Valkó lépett ki, majd kicselezte Peckót, a hazai csatár azonban a kapu fölé vágta a labdát. Óriási helyzet volt!

Egy perc múlva már mi szerezhettünk volna gólt, Kasza zseniális passza után Kult Tamás 11 méterről lőtt a kapu fölé. A 71. percben is ő veszélyeztett, de 6 méterről mellé lőtt.

A 79. percben tömegjelenet alakult ki a pályán. Naász maradt lenn a földön, s mivel a játékvezető nem látta, kiment Nárai asszisztenshez. Eközben a pályán a játékosok egymásnak estek, a hazai rendezőgárda beavatkozása előzte meg a nagyobb balhét. Végül egy csak egy sárgát osztott ki a játékvezető az egyik dulakodó játékosnak.

Az utolsó lehetőségünk a 85. percben adódott. Kaveczki kapta vissza labdát a 16-os vonalánál, de az ő lövése is fölé szállt.

Ezzel maradt az 1-0, s értékes győzelmet arattunk.


2010. 10. 02. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!
Ailton - hát relatív ez a játékvezető dolog, lehet kissé elfogult vagyok mert voltam bíró, de szerintem összességében nézve eredményt befolyásoló hibája nem volt. Az említett eset a tömegjelent előtt volt?
Hans - A játékvezető apró hibái??? Csak azt nem vette észre a bírói hármas, h a földön fekvő játékosunkba többször belerúgnak.


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©