Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Tisztes vereség Balatonszárszón

Egy eseménytelen első félidő után nagy csatában, ötgólos mérkőzésen szenvedtünk vereséget a bajnoki cím első számú várományosától.


BALATONSZÁRSZÓ NKSE - TABI VSC 3-2 (0-0)

2013.04.02, Balatonszárszó, 50 néző

Vezette: Babos

Gól: Sarang 60.p., Kovács N. 80.p., 85.p. ill. Tar 73.p., Kaveczki 90.p.

Sárga: Máj 53.p., Császár 70.p. ill. Zsibrik 78.p. (buktatás), Miraider 83.p. (buktatás)

TAB: Gróf (Péczeli 88.p.) - Naász, Molnár, Miraider, Érsek (Farkas 62.p.) - Donka - Vida (Horváth K. 53.p.), Kaveczki, Kispál, Tar (Budai 77.p.) - Zsibrik

A tavaszi havazás miatt pár nappal elhalasztott mérkőzés új időpontjában sem volt tavaszias az időjárás, csípős hideg fogadta a kilátogató szurkolókat.

A csapatok nem estek egymás torkának, 14 percet kellett várni az első kapuralövésre, ekkor a szárszói Kovács Norbert lövése akadt el saját csapattársa, Pfeiffer Norbertben.

A 20. percben ismét a szárszóiak veszélyeztettek, egy jobb oldalról beívelt szabadrúgás utám Máj Norbert fejelhetett tisztán, de a kapu mellé bólintott.

Első lehetőségünkre a 21. percig kellett várni, ekkor Tar passza után az egyetlen támadónk, Zsibrik lőtt a jobb alsó mellé.

A 26. percben Kun Gábor lövése kerülte el nem sokkal Gróf kapuját.

Az addig eseménytelennek is nevezhető első félidő vége kicsit mozgalmasabbra sikeredett: 40. percben egy vendég támadó csavart kapura, de a kapufa kisegített bennünket, majd két perc múlva egy szárszói szöglet után a gólvonalról sikerült mentenünk.

A félidő utolsó lehetősége a miént volt, Vida vitte befelé a labdát a jobb szélről, majd középről a 16-os előteréből lőtt a bal kapufa mellé.

A második félidő nagyobb iramban kezdődött, látszott, hogy a szárszóiak egyre sietősebb volt, hogy gólt szerezzenek. Az 53. percben egy röviden hazadott labda után alakult ki helyzet kapunk előtt, de ekkor még csak az oldalhálót találta el Pfeiffer.

Az 58. percben akár vezetéshez is juthattunk volna, ekkor Zsibrik lépett meg védőjétől és lőtt kapura, de a labda a bal kapufa mellett süvített el.

A 60. percben gólra váltotta meddő mezőnyfölényét a szárszói alakulat: egy oldalvonal mellől beívelt labdát Gróf középre ütött, az ott érkező Sarang pedig a kapunkba lőtt.

A 62. percben ismét egy szélről beadott labda okozott zavart, de Kovács Norbert mellé lőtt.

A 73. percben sikerült egyenlítenünk: Tar Norbert lőtt parádés gólt a kapust átemelve.

A 80. percben megduplázta előnyét a hazai alakulat, egy jobb oldali támadás után mértani pontossággal ívelt középre Késmárki, Kovács Norbert pedig 10 méterről a bal alsóba helyezett.

A 84. percben eldőlni látszott a mérkőzés, egy remek kiugratást követően a hazai támadó elfektette a kissé késve kifutó Grófot, majd a középen érkező Kovács elé tálalt, akinek nem okozott problémát az üres kapuba lőni.

Nem adtuk fel ekkor sem a kűzdelmet, mentünk előre, de helyzetig nem sikerült eljutnunk. Ennek eredményeként viszont benne volt a játékban, hogy egy kontrával kiütéses is lehet az eredmény a végén, de nem lett így. A 87. percben még egy kontra végén Kun Gábor lőtt fölé, ellenben a 89. percben Kaveczki révén sikerült szépítenünk. Sok idő nem volt vissza, s a 2 perces ráadás nem is hozott már gólt.

Összességében elmondható, hogy a Marcali után egy másik élcsapat, a Balatonszárszó sem focizott le minket, szerencsével pontot is szerezhettünk volna. A Kaposmérő győzelme miatt ugyanakkor ismét csak a 13. helyen vagyunk, ami biztosan kieső hely. Csendes Balázs múlt heti nyilatkozata alpján várhatóan a 12-16. hely lesz a kiesőhely idén, a 11, helytől jelenleg 3 pontra vagyunk.


2013. 04. 02. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©