Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Tabi VSC - Kiskorpád SE 2-1 (1-1)

Igazi "hatpontos" mérkőzésen sikerült két vállra fektetnünk az újonc Kiskorpádot, így megelőztük őket a tabellán. A mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést, amit Vidus és Pretz góljaival fordítottunk meg a 70 percet emberhátrányban játszó ellenféllel szemben.


Tabi VSC - Kiskorpád 2-1 (1-1)

2011.10.30., Tab, 150 néző

Vezette: Kovács Zs. (8) - Nehéz dolga nem volt, de határozott volt, s a kiállításnál nem hezitált. Teljesítményét rontja, hogy a második félidőben rendre elfogadta Persa Lajos kettes aszisztens téves jelzéseit.

Gól: Vidus 11.p. (11-esből), Pretz 50.p. ill. Kovács R. 4.p.

Sárga: Miraider 29.p. (buktatás), Molnár 30.p. (buktatás), Gere 34.p. (buktatás)

Kiállítás: Mátés 20.p. (utánrúgásért)

TAB: Peckó (Szabó G. 44.p.) - Naász, Kult P., Györki, Molnár - Gere (Kult T. 46.p.), Kaveczki, Miraider, Pretz - Vörös (Pál 61.p.), Vidus

Szigeti Dávid eltiltása miatt ezúttal Vörös Gyula került a kezdő csapatba. A késő őszi délutánon a masszív középcsapattá vált újonc Kiskorpád látogatott Tabra.

A mérkőzés ritkán látható nagy iramban kezdődött. Már a második percben veszélyeztettünk, Pretz cselezgetett a baloldalon, majd Miraider elé tálalt, aki 18 méterről futtábból lőtt mellé.

A 4. percben a Kiskorpád pontosabbnak bizonyult. A jobb oldalon futó támadás végén, Kult Péter mellől középre emeltek a vendégek, ahol az érkező Kovács Róbert 8 méterről a kapuba fejelt. 0-1

A 6. percben ismét a vendégek veszélyeztettek: Kovács Gergő tüzelt 25 méterről, de Peckó magabiztosan védett.

A 10. percben Miraider emelt be a 16-oson belülre, ahol egy vendég védő kézzel ütött a labdába, amiért Kovács játékvezető 11-est ítélt. A labda mögé Vidus állt, s nem is hibázott, a jobb alsóba lőtt. 1-1

A 14. percben Kovács Róbert cselezett ki 3 tabi játékost, de lövése előtt Peckó felszedte a labdát a lába elől. Ezt követően visszább álltak a vendégek, átvettük az irányírást.

A 20. percben váratlanul megfogyatkoztak a vendégek. Kaveczki szabálytalankodott a félpályánál, majd Mátés Balázs törlesztés képpen utána rúgott, Kovács játékvezető ezért azonnal felmutatta a piros lapot.

Az emberelőny nem látszott meg igazán a játék képén, nem nagyon tudtunk lehetőséget teremteni. Sőt, a 35. percben egy szabadrúgás után a Szilvai Tamás fejelt a kapunk fölé, majd 1 perc múlva Komáromi Márk lőtt fölé.

A 42. percben Peckó szalagja sérült meg, ami miatt ápolni kellett, de először még folytatta, majd egy perccel késöbb egy lövésnél próbált elugrani, ami csak rontott a helyzetén, nem is tudta elhagyni saját lábán a pályát. Helyére Szabó Gábor állt.

A második félidőt mindjárt góllal nyitottuk. A 50. percben Kaveczki ívelte át a labdát Pretz lefutotta a védőjét, majd jobbal, kapásból a kapu bal oldalába lőtt. 2-1

A gól után visszább álltunk, s inkább csak a küzdelem dominált a mérkőzésen. A következő lehetőségre 20 percet kellett várni, Miraider bokapassza után Vidus elől szedte fel kivetődve a kapus a labdát.

A 66. percben alakított ki először helyzetet a második félidőben a Kiskorpád, Szabó Gábor bravúrral védte a jobb alsóba tartó labdát. Egy perc múlva újabb egyenlítési lehetőség maradt ki a túloldalon, egy középre adott labdát a vendég támadó átemelte volna Szabón, de ő szögletre ütötte a labdát.

A 73. percben egymás után 7-8 jó átadással hoztuk fel a labdát, majd Naász adott volna be jobbról, de a vendég védő szögletre mentett. A szögletet Pretz ívelte be, de Naász fejesét a kapus könnyedén fogta.

A hajrában inkább a bosszantó hibák sorát láthatta a publikum, mintsem formás támadásokat. Az utolsó 5 percre, valamint a 3 perces hosszabbításra beszorítottak minket a vendégek, de ívelgetéseik kevés veszélyt jelentettek Szabó kapujára.

Összességérben egy jó iramú mérkőzésen sikerült meg megszereznünk a 3 pontot, ahol azonban az utolsó pillanatig nyitott volt a mérkőzés, mivel nem sikerült bevinnünk a harmadik találatot. 

Statisztika

10 (első félidőben: 5) - kapura lövés - 9 (5)

4 (1) - kaput talált lövés - 5 (2)

5 (1) - szöglet - 1 (0)

2 (0) - les - 0 (0)

3 (3) - sárga - 0 (0)

0 (0) - piros - 1 (1)


2011. 10. 30. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©