Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Tabi VSC - Buzsák KSE 1-1 (0-1)

Megszerezte első pontját a Tabi VSC a 2011/2012-es RECOP Megyei első osztályban. Csapatunk több, mint egy félidőt emberelőnyben játszva Gere fejesével ért el 1-1-es döntetlent. Csizmadia Márton az első félidőben 11-est hibázott.


Tabi VSC - Buzsák KSE 1-1 (0-1)

2011.08.28., Tab, 150 néző

Vezette: Nagy A. - Egy érthetetlen Miraider-sárgán kívül nagyjából közmegelégedésre vezette a mérkőzést.

Gól: Gere 81.p. ill. Kolovics 33.p.

Sárga: Miraider 64.p. (buktatás) ill. Tárnoki 20.p. (buktatás), Györki R. 67.p. (buktatás), Rosta 72.p. (buktatás), Pasztusics 73.p. (feltartás)

Kiállítva: Pántics 38.p. (megütötte Naászt)

Tab: Szabó G. - Molnár (Vidus 46.p.), Gere, Naász, Kleiber - Kult P. (Pál 84.p.) - Pretz (Kult T. 80.p.), Kaveczki, Csizmadia (Györki 67.p.) - Szigeti (Vörös 75.p.), Vida (Miraider 46.p.)

Kispadon maradt: Peckó

Érsek Ervin először ült Tabon bajnoki mérkőzésen edzőként a kispadon. A babócsai kezdőhöz képest két helyen változtatott szakvezetőnk, Miraider és Györki helyett Molnár és Szigeti került a kezdőbe.

A mérkőzés elején kezdeményezően léptünk fel, s hamar vezetéshez is juthattunk volna. A 19. percben Szigetit buktatta Tárnoki Bálint a 16-oson belül, amiért Nagy Attila 11-est ítélt.

A labda mögé Csizmadia állt, aki a jobb kapufára lőtte a labdát, a kipattanót pedig Horváth Bálint kapus hárította.

A 26. percben a kilépő Pántics elől Molnár a 16-oson belül nagy helyzetben, becsúszva, gyönyörűen szerelt.

A 28. percben megtartornáztatták a vendégek Szabó Gábort, Bérczi lövését kellett védeni kapusunknak. A 32. percben is résen kellett lenni Szabónak, Pasztusics lövését védte lábbal.

Az iménti védés után sarokrúgás következett, a beívelt labdát kifejelték védőink, de a vendégek játékos-edzője, Kolovics Zoltán a 16-os vonalról, gyönyörű mozdulattal a kapu bal alsó sarkába ollózta a labdát. Látatlanban is megkockáztatjuk, a forduló gólját láthatta a tabi publikum. 0-1 

A 38. percben a vendégek támadója, Pántics Szabolcs miközben egy támadás után kocogott visszafelé, vélhetően törlesztés jelleggel megütötte Naász Balázst. A játékvezető nem látta az esetet, de a fiatal női asszisztense kihívta a játékvezetőt, aki ezek után felmutatta Pánticsnak a piros lapot.

Megpróbáltuk a kiállítás után perceket megnyomni, s a 40. percben Vida lövését kellett védenie a vendég kapusnak, majd a szögletből a Pretz fejelt kapura, de Horváth bravúrral ismét szögletre ütötte a labdát. 

A 44. percben a félidő lezárásaként majdnem megduplázta előnyét a buzsáki csapat, egy jobbról belőtt labdába szúrt bele az egyik vendég támadó, s a labda a kapufán csattant.

A szünetben kettős cserével igyekezett változtatni Érsek Ervin, beállt Miraider és Vidus, s láthatóan az egész támadó szekció feljebb tolódott.

Jól kezdtük a második félidőt, mint ahogy emberelőnyben szokás, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. A 49. percben Pretz lőtt a kapu fölé, majd az 51. percben Kaveczki éles szögből lőtt, Horváth csak szögletre tudta ütni a labdát.

Az 55. percben Szigeti cselezgetett a jobb oldalon, majd Csizmadiához játszott, aki szorongatott helyzetből mellé lőtt.

Az 57. percben a mérkőzés helyzete maradt ki. Csizmadia kapott nagy labdát a 16-oson belül, jól átvette, s csak a kapussal állt szemben, azonban a kivetődő Horváthba bombázta a labdát. Nem Csizmadia meccse volt a mai.

Továbbra is mentünk szakadatlanul előre, de csak nem akart összejönni az egyenlítő találat. A 62. percben Kult Péter 19 méteres életerős lövése suhant el a kapu mellett.

Érsek mester közben behozott újabb három támadószellemű játékost, Györki, Vörös és Kult Tamás személyében.

A 81. percben aztán végre megszületett a Tabi VSC első gólja az idei idényben. Kaveczki jobb oldali szögletére Gere nagyszerűen érkezett, s védhetetlenül fejelt a kapu bal felső sarkába. 1-1

Volt még vissza tehát 10 perc, s joggal bízhatott a közönség abban, meglehet még a három pont. A hajrában azonban egy Kaveczki lövésen kívül nem veszélyeztettünk, így maradt az 1-1.


2011. 08. 28. []

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©