Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Tabi VSC - Balatonszárszó NS 3-3 (2-1)

Piros eső, Pankász show. Öt kiállítás, ebből három hazai, jogtalan tizenegyes megadása. Hazai pályán nyerni szerettünk volna és tizenegyen befejezni a játékot, de ma ez megint nem sikerült. Sajnos a végeredmény kialakulása ezen a mérkőzésen nem csak a jól játszó tabi csapaton múlt. 


Tabi VSC - Balatonszárszó NS 3-3 (2-1)

 

2011.09.18., Tab, 150 néző

Vezette: Pankász 2 Egy nagyon gyenge játékvezetés. Az első félidőben három súlyos vendég szabálytalanság lap nélkül maradt. Míg a hazai csapatot felesleges sárgalapokkal, majd később piros lapokkal bűntette. A szárszóiak első góljánál a hazai játékos kiállítása jogos volt, de a szabálytalanság nem a tizenhatoson belül hanem még kívül volt. Itt az asszisztens (Sűtő Zoltán) helytelenül ítélte meg a szabálytalanság elkövetésének pontos helyét.

 

Gól: Pretz 2.p.,Csizmadia 45p.,Kaveczki 87.p.. ill. Pfeiffer(2) 42.,59.p.,Császár 72. p. 

Sárga:  ill. Bogdán 22.p.(lökdösődés),Deme 45.p.(buktatás), Tar 67.p.(buktatás), Sarang 85.p.(buktatás)

Kiállítva: Miraider 41.p. (buktatás gólhelyzetben), Gere 63.p.(második sárga), Naász 89.p.(második sárga) ill. Baranyai 78.p.(második sárga), Kovács 88.p.(második sárga)

Tab: Peczkó - Naász, Gere, Miraider, Kleiber-Csizmadia, Vida,(Györki 63.p.) Kaveczki, Pretz(Pál 68.p.)-Vidus, Kult T.(Molnár 46.p.)

Már a második percben megszereztük a vezetést. Kaveczki ívelt előre egy labdát Csizmadia elé, ő egyből középre passzolt az érkező Pretz pedig a hálóba vágta a labdát. 1-0

11. perc A balszélen Vidus iramodott meg egy labdával bevezette a 16-oson belülre onnan a rövid felső felé rúgta a labdát a kapus bravúrral védett.

12. perc szárszói szabadrúgás után a labda a védők mögé került az érkező játékos fölé fejelt.

18. perc Kleiber célozta meg a hosszúsarkot labdája mellé tartott Vida rárajtolt, de már nem tudta a hálóba pofozni.

25. perc Kaveczki indította Pretzet a védők szögletre mentettek.

27.perc Kaveczki a felezővonalnál labdát szerzett egyből Vidus ugratta ki, aki egyedül tört a kapu felé majd a kapusba rúgta a labdát.

30. perc Egy vendég támadás végén a labdát a kapu elé ívelték Vida röviden szabadított fel az érkező játékos lövését Peczkó nagy bravúrral szögletre tolta.

38. perc Egy tabi szabadrúgást a védők röviden mentették a labda Kult. Tomi elé pattant aki a jobb sarokra lőtt a kapus és egy védőről szögletre pattant.

41. prec Egy szárszói előreívelésre a védőink rosszul helyezkedtek a labdával kilépő játékost Miraider a tizenhatos vonala előtt csak buktatni tudta, ezért a játékvezető kiállította. Nagy meglepetésre az asszisztens jelzésére a játékvezető tizenegyest adott. (Itt szeretném megjegyezni, hogy az esetnél teljesen egyvonalban ültem és jól láttam, hogy a buktatás még a tizenhatos vonala előtt történt, igaz, hogy a csatár berepült a tizenhatoson belülre, de a szabály úgy rendelkezik, ahol az akasztás történt onnan jár a szabadrúgás.) A tizenegyest a vendégek belőtték. 1-1.

45. perc Úgy 20-22 méterről a kaputól szabadrúgáshoz jutottunk. A labda mögé Kaveczki és Csizmadia állt az utóbbi hatalmas gólt ragasztott a bal felső sarokba, 2-1.

52. perc Egy előre vágott labdára Molnár és Vida iramodott meg, Molnár megszerezte és egyből a mellette érkező Vida elé tette aki azonnal lőtt, de a kapus bravúrral védte.

59. perc Egy középpályáról előre vágott labdára iramodott meg a kapunk felé a szárszói csatár a védőink későn reagáltak Peczkó kétségbeesetten rohant ki a kapujából, de látni lehetett, hogy a labdát már nem éri el a csatár mellette a hosszúba rúgta a labdát.2-2. 

63. perc Gere a félpályánál szabálytalanul ütközött egy játékossal. A játékvezető nagy meglepetésre felmutatta a második sárgát és kiállította.

70-71. perc A kettős emberelőnybe lévő szárszóiak egymás után kétszer  is veszélyeztettek, egyszer Peczkó védett, másodszor mellé lőtték a labdát. 

72. perc A térfelünk közepén röviden mentettünk a labda a szárszói Császár elé pattant aki futtából nagy gólt ragasztott a kapunkba. 2-3.

78. perc A szárszói játékos csúnyán buktatott, Ő is megkapta a második sárgáját mehetett zuhanyozni.

81. perc Tizenhét méterről szabadrúgás végezhettünk el most azonban Csizmadia fölé lőtt.

84. perc Kaveczki csípett el egy labdát a félpályánál lefutott az alapvonalig onnan visszatette Vidusnak aki a jobb felső sarkot vette célba, de a kapus védett.

87. perc Az ellenfél tizenhatosa előtti kavarodásban Naász megszerezte a labdát, egyből tovább tolta a mellette érkező Kaveczkinek aki 12 m-ről a hálóba lőtt. 3-3

88. perc Naász iramodott meg a labdával két szárszói játékos közt akart kilépni de felrúgták. Mivel az illetőnek már volt egy sárgalapja ő is mehetett zuhanyozni.

89. perc Pankász játékvezető szinte még el sem rakta a piros lapját újra elővette. A vendégek térfelén az oldalvonal mellett egy szárszói játékos Naász mellett akart elmenni ő egy picit kibillentette egyensúlyából. Újabb sárga, majd piros.

91. perc Györki meccslabdát hibázott. Kaveczki húzott el  a baloldalon középre tekerte a labdát az érkező Györki 8 m-ről a kapu mellé fejelte.

Ezen a mérkőzésen javuló jó játékkal lépett a csapat elő. Sajnos a végeredményt külső tényezők is befolyásolták. A játékvezető következetlen lap osztogatásai és a jogtalan tizenegyes megadása. (Ebben vétett az asszisztense is.) Játékvezetés!! Játék nem megfelelő vezetése. Tendencia: Két mérkőzés 5 piros lap!!

Támadás a tabi foci ellen vagy csak a véletlenek egybeesése. Nem tudni, de jó lenne tudni. Valakik szándékosan el akarják rontani a játékosok és  szurkolók örömét. Azokét a játékosokét akik nem pénzért, hanem szeretetből játsszák a focit, na és azért, hogy a nézőket szórakoztassák. Itt az ideje amíg nem késő, hogy az arra illetékesek is felemeljék szavukat. Ne engedjék, hogy "valakik" szándékosan tönkre tegyék Tab fociját. Minden fórumon emeljék fel szavukat és jelezzék és küzdjenek a sportért természetesen a sportszerűség keretein belül. Három év múlva száz éves lesz ez a klub, tehát tartózunk alapító atyáinknak azzal, hogy nem engedjük sárba taposni azt amit akkor elkezdtek és megalkottak.

Hajrá Tab! 

 

 

 


2011. 09. 18. [bookman]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©