Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Tab-Somogyvár 1-0

Tudósítás a 20. fordulóból.


Tabi VSC – Somogyvár K.Ö. SE 1-0 (0-0)

Tab, 130 néző

Vezette: Nagy J.

Tabi VSC: Horváth J. – Naász B., Ladiszlai K., Nádori M., Kleiber Z. (Magas V. 46.p.), Kiss G., Kaveczki B., Vida A. (Szabó T. 91.p.), Kispál P. (Kecskés B. 85.p.), Csizmadia M., Strángli P. (Pál D. 75.p.) Edző: Ladiszlai Krisztián

Somogyvár:  Barátúri M. – Piukovics M. (Gyenis R. 43.p.), Lakatos R. (Móring M. 70.p.), Horváth F., Torma B., Horváth R., Piukovics I., Valkó D., Kesztyűs L., Rofrics Zs., Kaczur K. (Nagy T. 80.p.)  Edző: Gyenis Sándor

Góllövő: Ladiszlai K. (76 p.) ill. -

Sárga lap: - ill. -

 

A tabi csapat öltözője, a nagy sikerű békebeli „Kórház a város szélén” című filmsorozatot idézte a héten. Ennek ellenére az elmúlt hetek remeklése után, minden hazai szimpatizáns csak a győzelmet tudta elképzelni, az egyik sereghajtó, bár az utóbbi három mérkőzésen vereséget nem szenvedő Somogyvár ellen. Látszott, hogy a vendégek nem adják olcsón a bőrüket, és igen csak megnehezítették a sok hibával játszó hazaiak dolgát. Volt amikor Horváth kapus bravúrjaira is szükség volt, hogy meccsben tartsa a hazaiakat. A mérkőzés hajrájára szerkezeti átalakításon esett át a tabi támadó szekció, és ez egy begyakorolt figura után, szinte azonnal eredményre vezetett, Ladiszlai pompás fejesgólja formájában. A vendégeknek bő negyed órájuk maradt, hogy változtassanak a mérkőzés menetén, helyzetig sikerült is eljutniuk, de a góllövés már nem sikerült.

Ladiszlai Krisztián (Tab): Ezen a mérkőzésen csak a három pont megszerzésének örülhettünk! Ha tehetném minden szurkolónknak visszafizetném a belépőjegy árát! Úgy érzem ezzel minden lényeges dolgot elmondtam a mérkőzésről.

Gyenis Sándor (Somogyvár): A Tab – Somogyvár találkozón csapatom ismételten jól, szervezetten játszott. Az ellenfelünknél több gólhelyzetet sikerült kialakítanunk, de ezeket ismételten nem sikerült gólra váltanunk. A gólratörőbb, céltudatosabb és rutinosabb hazai csapat fölénk kerekedett. Kis szerencsével, ha négy nagy gólhelyzetünk közül egyet is gólra tudunk váltani, akkor pontot menthettünk volna. Gratulálunk a Tab csapatának és külön Ladiszlai Krisztiánnak, aki kiválóan irányítja csapatát! A játékvezetésre panaszunk nem lehetett.

 

Ifjúsági mérkőzés: Tabi VSC – Somogyvár 7-1 (5-1) G: Rezi Á. 4, Gombér P., Rácz P, Kátai M. ill. Szántó Zs.


2017. 05. 22. [Vezetőség]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©