Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Szép búcsú a hazai pályától

A múlt hétvégi győzelem után ismét diadalt arattunk, s már a 10. helyre jöttünk fel. A mérkőzésen nagy kűzdelemben, egy szerencsés góllal végre sikerült behúznunk a győzelmet.


Tabi VSC - Kaposmérői SE 1-0 (0-0)

2010.06.09., Tab, 150 néző

V: Golubics (Kaposvár)

Gól: Pretz 61.p.

Sárga: Kult T. 91.p. (labdaelrúgás) ill. Nógely 7.p. (könyöklés), Parrag 71.p. (buktatás), Gimesi 82.p. (szövegelés), Antal 86.p. (buktatás)

Kiállítva: Simon 32.p. (ütés), Csörgei 90.p.

Tab: Peckó - Kult T., Molnár, Naász, Kleiber - Miraider (Elek 90.p.), Kult P., Donka, Pretz - Kaveczki (Vitéz 38.p.), Kasza (Pollák 80.p.)

Harmadik időpontban már végre meg tudták rendezni a Tab-Kaposmérő mérkőzést. Eddig kétszer a sok csapadék és magas talajvíz miatt nem tudták megrendezni a mérkőzést, most viszont igazi nyári kánikula fogadta a csapatokat.

A pálya talaját aligha érhette kritika, minden alkalmas volt tehát az utolsó hazai mérkőzés megrendezéséhez. Az U19-es csapat igazi bajnoki döntőt játszott, hiszen az éllovas Kaposmérőt fogadtuk, de egy győzelemmel már mi kerülhettünk az élre. Ennek jegyében Vida András inkább visszajátszott, rajta kívül Vidus nem állt még Kovács György rendelkezésére eltiltás miatt.

A mérkőzés eleje álló háborút hozott, kóstolgatták csak egymást a csapatok. Az első említésre méltó szituáció egy mérői szabadrúgás volt a 7. percben, ami elkerülte a kaput.

A 14. percben ismét kecsegtető szabadrúgást végezhettek el a vendégek, de fél méterre mellé célzott a szabadrúgás lövő. Két perc múlva futott az első szép tabi akció, Donka indította Kaszát, aki szorongatott helyzetben nem sokkal lőtt a hosszú sarok mellé.

A 19. percben Pretz ellen elkövetett szabálytalanság okán szabadrúgáshoz jutottunk, mely után a sorfalról levágódó labdát Miraider vágta kapura, a lövése a kapu mellé szállt.

A mérkőzés képe igen váltakozó volt, nagy helyzetek nélkül, de a 24. percben Naásznak kellett nagy helyzetben szerelnie. Egy perc múlva a spori 3 perc ivószünetet rendel el.

Éppen fél órája tartott a mérkőzés, amikor egy kaposmérői szöglet után egy lepattanó labdát az ellenfél támadója lőtte vissza kapásból, de Peckó kiöklözte a labdát.

Egy perc múlva tíz emberre fogyatkoztak a vendégek, miután Molnárt megütötte egyik játékosuk. A 38. percben kényszerű cserét kellett végrehajtanunk, Vitéz állt be a megsérült Kaveczki helyére.

A félidő hátralévő részében csak egy Miraider löket volt még említhető.

A második játékrészben szinte már-már szokásunk szerint jobban kezdtünk. Az 56. percben Kasza fejelt 1 méterrel a kapu mellé. Egy perc múlva az ellenfél is válaszol, de 1 méterrel a kapu fölé lőnek.

A 60. percben egy 11-es gyanús eset történt az ellenfél 16-osán belül, egy vitathatatlan kezezés történt, ami a játékvezető szerint vétlen volt.

A 61. percben góllá érett az emberelőnyünk, Pretz 22 méteres fél fordulatból leadott lövése került a kapuba a meglepődött kapus mellett. 1-0. Kissé potyagól volt.

Öt perccel később egy 18 méteres mérői szabadrúgás után egy vendég terül el a 16-osunkon belül, de a játékvezető itt sem lát szabálytalanságot.

A hajrában 10 emberrel is jöttek becsülettel a vendégek, s meg is volt a lehetőségük az egyenlítésre.

A 73. percben a mérkőzés ziccere marad ki, egy gyors mérői kontra után a jobbszélső beadását a csatáruk belsővel a jobb kapufára pörgette, a kipattanót Donka rúgta ki.

Három perc múlva ismét egyenlíthetett volna a Kaposmérő, de 3 méterről nem sikerült a vendég játékosnak a kapunkba találni, óriási ziccerben fölé lőtt.

Egy perccel a vége előtt eldönthettük volna végleg, Donka tört be a 16-oson belülre, lövése azonban a kapusban elakadt.

Összességében a meleg rányomta a mérkőzésre a bélyegét, alacsony színvonalú volt a játék, míg a vendégek érthetetlenül idegesek voltak, a kiállított játékosuk majd szétrúgta az öltöző ajtót.


2010. 06. 10. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©