Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Sajtószemle

Az egyesület ügyvezető elnöke Skerlecz László, a felnőtt csapat éléről távozó Érsek Ervin, valamint Gombér György technikai vezető a Somogy Sportja sportlap hasábjain beszélt a Tabi VSC jelenlegi helyzetéről.


Érsek Ervin (volt) vezetőedző elmondta, hogy a célkitűzés 5-8. hely volt, ezért csalódásként élte meg a őszi eredményeket. Az ősz során végig hullámvölgyben volt a csapat. A gyengébb szereplés okát abban látja, hogy szűk volt a keret, de még a szűk keret tagjainak is ritka volt az edzéslátogatottsága, valamint sérülések és eltiltások miatt kevésszer tudott a legjobb összeállításban pályára lépni a csapat.

Gombér György technikai vezető a változásokról beszélt: elmondta, hogy nagy változás a játékoskeretben nem lesz: Pretz Gábor távozott, míg érkezőként csak Tab környéki játékos jöhet számításba. Ha a közgyűlés jóváhagyja, az elnök teendőket Skerlecz László fogja ellátni, és a labdarúgó szakosztály élére is új ember kerül, Kaveczki László személyében.

Skerlecz László ügyvezető elnök, elnökjelölt beszélt az anyagiakról: Továbbra is az Önkormányzat a legfőbb támogató, akik erejükhöz mérten támogatják a labdarúgást. Nagyobb mértékű támogatást az Önkormányzat nem tud adni, viszont a növekvő költségek miatt egyre nehezebb a klub helyzete. Szeretne további támogatókat keresni, de jelen gazdasági helyzetben ez nagyon nehéz, az egyetlen biztos szponzor a Flextronics International Kft.

Az utánpótlás helyzetét megfelelőnek látja, felkészültnek tartja az utánpótlás edzői stábot. Ami mégis probléma, hogy a középiskolába elkerülő játékosoknál megszűnik az edzéslátogatás, így megtorpannak a fejlődésben.

A felkészüléssel kapcsolatban elmondta, hogy az január 27-én kezdődött el, a kései kezdést (a legtöbb együttes 14-15-én kezdte a felkészülést - a szerk.) a szervezeti változások okozták. Az edzőmérkőzések még szervezés alatt vannak, de nagy valószínűség szerint Karáddal megmérkőzünk.

A teljes interjú a Somogy Sportjában olvasható.


2013. 02. 12. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©