Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Pontok és Szőnyi nélkül

Egy indulatokkal is tarkított mérkőzésen kétgólos vereséget szenvedtünk a Balatoni Vasastól. Ami tovább tetőzi a problémákat, hogy Szőnyi Patrikot a játékvezető egy vélt ütésért kiállította, így több mérkőzésre elveszítettük legveszélyesebb támadónkat.


BALATONI VASAS - TABI VSC 2-0 (1-0)

2013.03.09., Siófok, Vasas-pálya, 300 néző

Vezette: Bana

Gól: Duli 17.p. (11-esből), Yondo 50.p. (8 méteres fejes)

Sárga: Gerván 39.p. (buktatás), Ticz 82.p. (buktatás), Gyánó 83.p. (labdaelrúgás) ill. Molnár 17.p. (lökésért), Pollák 41.p. (buktatás), Kaveczki 45.p. (buktatás), Barabás 54.p. (lerántás), Vida 66.p. (buktatás)

Kiállítva: Németh K. és Szőnyi 76.p. (dulakodásért)

TAB: Gróf (Péczeli 72.p.) - Naász, Molnár, Miraider, Érsek (Farkas 55.p.) - Budai (Barabás 46.p.), Kaveczki (Tar 63.p.), Vida, Donka - Szőnyi, Pollák (Kispál 46.p.)

A múltheti Marcali elleni játék bizakodásra adott okot az 5. helyezett Balatoni Vasas elleni mérkőzés előtt, ráadásul 5 cserejátékossal érkeztünk a mérkőzésre, ilyenre legutóbb 5 fordulóval ezelőtt, a Karád ellen került sor.

A csapatok nem estek egymás torkának, az első negyedórában a 16-oson belül alig járt a labda, s mindkét csapat védelme szilárdnak tűnt.

A 16. percben egy 16-oson belüli ütközés után Bana játékvezető meglepetésre 11-est ítélt a hazai csapat javára. Duli Zsolt élt is a lehetőséggel, Gróf ugyan eltalálta az irányt, de hárítani nem tudott. 1-0

Hogy mennyire nem volt gördülékeny a támadójátékunk, azt az is mutatja, hogy a 28. percben veszélyeztettük először a hazaiak kapuját, ekkor Szőnyi elől mentettek a hazai védők, majd a visszatett labdát Vida lőtte mellé 18 méterről.

Négy perccel később a mérkőzés legnagyobb lehetősége maradt ki, Szőnyi lefordult védőjéről, s ajtó-ablak ziccerben vihette a labdát, azonban nem tudta ellőni a labdát a kifutó Németh kapus mellett, majd a kipattanónál a hazaiak kameruni játékosa Yondo szerelt.

A 34. percben Balogh Gergely 20 méteres lövése kerülte el Gróf kapuját. A 36. percben a játékvezető elküldte kispadunkról szakosztályvezetőnket, Kaveczki Lászlót. 

A 38. percben egy jó középreadás után Molnár Ferenc lőtt a jobb alsó sarokra, de Gróf nagy bravúrral, vetődve kitolta a lövést.

A 43. percben egy szabadrúgásból Budai Dávid fejelt 10 méterről fölé.

A második félidő sem úgy indult, ahogy elterveztük, az 50. percben Duli szögletét Yondo fejelte a kapunkba 8 méterről. 2-0

Az 50. percben Kaveczki 30 méteres lövését fogta Németh kapus, majd az 55. percben Szőnyi lőtt mellé. A 60. percben eldőlhetett volna a mérkőzés, egy lesgyanús szituációt engedett el az asszisztens, így 3 kiliti támadó vezethette egy védőre a labdát, de a labdát vezető játékos, kissé önzőn 12 méterről ellőte a labdát, ami elkerülte kapunkat.

Ezt követően meglehetősen aláfagyott a mérkőzés irama, a Balatoni Vasas nem forszírozta a támadásokat, mi pedig képtelenek voltunk pontos labdákkal megjátszani az elől lévőket.

Hogy mégsem fulladt unalomba a hátralévő fél óra, arról a játékvezetői hármas ítéletei gondoskodtak. Perák András assziszensnek intéseivel sikerült kivívni a tabi nézők haragját.

A 75. percben aztán a pályán is felforrtak az indulatok. A hazaiak cserejátékosa Németh Krisztián egy szöglet után, mikor a labda sem volt már ott, szándékosan megrúgta Szőnyi Patrikot, amit Perák asszisztensen kívül mindenki látott. Ezt több játékosunk számon kérte Némethen, aki erre két kézzel ellökte Szőnyit, s dulakodás alakult ki a pályán. Bana Gergely Némethnek és Szőnyinek is pirosat adott. Hogy Szőnyi mivel érdemelte ezt ki, azt nem tudni, játékosunk szerint ő nem ütötte vissza, ahogy azt a játékvezető állította.

Innéttől még annyire se láthatott jó játékot a publikum, mindössze egy lehetőségünk volt a folytatásban, Tar Norbert egy csel után lőtt a jobb oldalról, de lövését egy védő blokkolta.

Összességében egy gyenge mérkőzésen, egy botrányosan gyenge játékvezetés mellett szenvedtünk vereséget. Ami ennél is aggasztóbb, hogy a tavasszal még nem lőttünk gólt, és ma kidolgozott helyzetünk is alig akadt. Rádadásul legveszélyesebb támadónkat, Szőnyi Patrikot kiállították, így legalább 2 mérkőzést ki kell majd hagynia. (Dulakodásért kettőtől hat mérkőzésig szóló eltiltást kaphat).


2013. 03. 10. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©