Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Lenullázva

Főképp gyenge első félidei teljesítménynek köszönhetően 3-0-ás vereséget szenvedtünk hazai pályán a Balatonszárszótól. Majdnem napra pontosan 5 hónapja fordult elő utoljára, hogy nem szereztünk gólt bajnoki mérkőzésen.


Tabi VSC - Balatonszárszó SE 0-3 (0-2)

2010. október 23., Tab, 200 néző

Vezette: Konczlik - 6 A sárgák kiosztásánál néha következetlen volt, de többet foglalkoztunk a bíróval, mint kellett volna.

Hazai sárga: Kult P. 13.p. (reklamálás), Naász 42.p. (szöglet előtti lökdösődés)

Tab: Peckó - Donka (Kasza), Kult P., Molnár, Naász - Vida (Érsek), Kaveczki, Pretz, Kleiber - Vidus - Kult T.

A Balatonszárszó elleni mérkőzések mindig nagy küzdelmet hoztak az elmúlt években, s igen sok borsot törtek már az orrunk alá. Azonban idén a Magyar Kupában kiütöttük a szárszóiakat, így bizakodva várhattuk a mérkőzést.

Már az első vendég támadás veszélyt jelentett, Sarang Ádám lövése szállt fölé. A 4. percben pedig már a vezetést is megszerezték egy öngóllal.

Kovács Norbert ment el a jobb oldalon, középre adott, de a labda senkinek nem volt jó, Peckó azonban olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy saját kapujába ütötte, öngól! 0-1

A 11. percben volt először lehetőségünk az egyenlítésre, de Kult Tamás pörgetését Bíró kapus védte.

A mérkőzés igen eseménytelenül zajlott, a 22. percben egy Kaveczki szabadrúgást kellett fognia a vendég kapusnak, ezen kívül nem igen volt helyzete egyik csapatnak sem.

A 35. percben aztán, mint derült égből villámcsapás jött az újabb szárszói gól. Osváth végzett el szabadrúgást 20 méterről, a labda visszapattant hozzá a sorfalról, majd felpörgette magának a labdát, s bal lábbal nagy gólt lőtt a jobb alsóba. 0-2

A szünetig már nem alakult ki helyzet. Talán az idény leggyengébb félidei teljesítményét láthattuk a csapattól, nagyon nem működött valami, még helyzetekig sem jutottunk el.

A második félidőre egy más Tab futott ki. Láthatóan nagy elánnal mentünk neki az ellenfélnek egy korai gól reményében.

Az 54. percben Kaveczki 20 méteres szabadrúgása szállt fölé, majd a 60. percben Kult Péter húzódott előre, s lőtt mellé. A 62. percben Kult Tamás kapott egy szépen visszagurított labdát, de lövését blokkolták.

Aztán a kontrára berendezkedő vendégek egy ellentámadással eldöntötték a mérkőzést. Kasza hibája után kilépett az egyik szárszói támadó, majd 10 méterről a vetődő Peckó mellett a jobb alsóba gurított. 0-3

Becsületükre legyen játékosainknak, nem adták fel. A 72. percben Kasza a jobb szélről középre cselezte magát, majd lőtt, de lövését a nagyon magabiztos kapus védte.

A 74. percben 10 emberre fogyatkozott a vendég csapat, 4-es számú játékosuk szövegelésért megkapta 2. sárgáját, így a pirosat is.

Ennek ellenére nem változott a játék képe, mi birtokoltuk a labdát, de a 16-os előtt a masszív balatonszárszói védelmet nem tudtuk feltörni.

Sőt, a 81. percben Peckónak kellett bravúrral védenie egy felpattanó labdát. Az utolsó puskaporunkat Érsek Ervin lőtte el a 84. percben, a 16-os bal sarkáról megeresztett lövése ment kb. fél méterrel a kapu mellé.

Maradt tehát a 0-3, s azt kell mondani megérdemelten vitték el a 3 pontot a vendégek. Egy szerencsés gól után ugyanis teljesen tudatosan játszottak, átadták a területet, s veszélyes kontrákat vezettek. A második félidőben hiába voltunk óriási mezőnyfölényben, a jól záró vendég védelem mellett ez a fölény meddő volt.

Kovács György: Az elején bekapott potyagól megfogta a csapatot. Elkezdtünk támadgatni, de néhány játékosom hitehagyottan sok hibával játszott. Egy gyors kontra után Szárszó tovább növelte előnyét. A szünetben megpróbáltam felrázni a társaságot, de a két sérülés és játékvezetői tévedések elterelték a figyelmet a játékról. Ennek következtében a csapat dekoncentráltá vált már nem tudott felpörögni. Hiányzott egy nyugodt, higgadt a csapatot összefogó játékmester. Vannak, sőt lesznek ilyen meccsek (még magasabb szinten is) amikor semmi sem sikerül az ellenfélnek pedig minden bejön. Mielőbb tovább kell lépni.


2010. 10. 24. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©