Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Igal SE - Tabi VSC 2-4 (0-2)

60 perc alatt eldöntötte csapatunk a Magyar Kupa megyei selejtezőjében a negyeddöntőbe jutás kérdését. A hajrára feltámadt az Igal, s két gólt lőve izgalmasabbá tette a párharcot. Ha még egy kört túlélünk, felkerülünk a jövő évi országos főtáblára.


Igal SE - Tabi VSC 2-4 (0-2)

2012.03.15., Igal, 50 néző

Vezette: Szántó - 9  Jól kézben tartotta a mérkőzést, de asszisztensei néhány lesjelzése megkérdőjelezhető volt.

Gól: Léber 75.p., Horváth F. 77.p. (11-esből) ill. Naász 7.p., Kaveczki 40.p., Farkas 50.p., Elek 57.p.

Sárga: Horváth G. 46.p. (buktatás) ill. Takács 43.p. (buktatás), Szabó 52.p. (buktatás), Horváth Á. 91' (buktatás)

TAB: Peckó - Pál (Kecskés 71.p.), Naász, Molnár, Kleiber - Elek (Léránt 63.p.), Vida, Érsek, Farkas (Karsai 86.p.) - Pretz, Kaveczki (Horváth G. 46.p.)

A Magyar Kupa megyei selejtezőjében a megye II-es Igal csapatát fogadtuk, akik az előző kupafordulóban magabiztos győzelemmel jutottak tovább.

Sajnos honlapunk az első 15 percről lemaradt, így Naász góljáról is, amivel már a 7. percben vezetést szereztünk. 0-1

A 22. percben előbb Horváth Ferenc lőtt veszélyesen keresztbe kapunk előtt, majd egy perc múlva Takács István beadására érkező Léber csukafejessel próbált gólt szerezni, de Peckó résen volt.

A 26. percben Kaveczki 11 méteres lövését hárította Csizmadia kapus.

A 35. percben újabb veszélyes támadást vezettünk, Farkas a bal szélről középre játszott, de Elek elől a kifutó kapus felszedte a labdát.

A 38. percben egy igali kontra végén Lakatos József húzta kapura a labdát háttal a kapunak, de lövése fölé ment.

A 40. percben szabadrúgáshoz jutottunk, a labda mögé Kaveczki állt, aki 17 méterről szépen kilőtte a jobb alsó sarkot. 0-2

A félidő zárásaként Pretz lépett ki a védők közül, de kiszorított helyzetből erőtlenül a kapusba lőtt.

A második félidőt nagy elánnal kezdtünk, a 49. percben Vida tekert kapura a 16-os sarkáról, de Csizmadia védett.

Egy perc múlva Érsek tette ki a labdát Farkasnak, aki 11 méterről, nagyerővel a rövid felsőbe vágta a labdát. 3-0

Az 51. percben szépíthetett volna az Igal, de Léber Rajmund nagy helyzetben ziccert hibázott, Peckó nagy bravúrral védett.

Az 57. percben Elek indult egy előrelőtt labdára, Csizmadia kapus viszont előbb ért oda, azonban Elekbe rúgta a labdát, ami róla felpattant, s mielőtt még lepattanhatott volna, Elek háttal a kapunak, félfordulatból a léc alá lőtt. Szép gól volt. 0-4

Úgy tűnt az igaliak végképp feladták a mérkőzést, s már csak a gólok száma lesz kérdéses. Az ötödiktől nem is voltunk messze, egy jobb oldali beadásra Kleiber érkezett, s az ötös sarkáról lőhetett, de az oldalhálóba bombázott.

Érsek Ervin két fiatal játékosnak adott lehetőséget a folytatásba, Kecskés Balázsnak és Léránt Áronnak. A vendégeknél pedig beállt Sárközi Norbert, aki új lendületet hozott a hazaiak játékába.

A 73. percben Pretz ugrott ki középen, de nem tudta a labdát eltolni a kapus mellett.

A 75. percben a frissen beállt Sárközi futotta le a bal szélen Kecskést, s középre adását Léber belsőzte a kapunkba. 1-4

Egy perc múlva megint Sárközi ment el a bal oldalon, betört a 16-oson belülre, ahol Molnár buktatta, 11-es. A labda mögé Horváth Ferenc állt, aki félmagasan a kapu jobb oldalába lőtt, hiába érezte az irányt Peckó, szépen a léc mellé volt helyezve a lövés. 2-4

Akárcsak a múlt héten Babócsa ellen, most is 3 perc alatt kaptunk 2 gólt. Az igaliaknak pedig negyed órájuk maradt arra, hogy véghezvigyék azt a nem mindennapi bravúrt, hogy 4 gólos hátrányból felálljanak.

A folytatásban azonban stabilizáltuk játékunkat, s mindössze egy lehetősége volt még az Igalnak, a 86. percben Léber lőtt 12 méterről a kapu mellé.

A 86. percben Karsai Tibor személyében egy új igazolás is pályára lépett a Tabi VSC-ben, a legutóbb Somogymeggyesen játszó, azonban évek óta inaktív játékost március 14-én igazoltuk le hivatalosan.

A mérkőzés végére két tabi lehetőség maradt, a 87. percben Vida tekert a kapu mellé, majd a 89. percben Érsek lövését tolta szögletre a hazaiak kapusa.

Összességében tehát érvényesítettük a papírformát, s egy óra alatt el is döntöttük a mérkőzést, azonban az igaliak nem adták fel, s ennek meg is lett az eredménye.


2012. 03. 15. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©