Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Balatonszárszó NS - Tabi VSC 0-1 (0-1)

A sereghajtók rangadóján egy rendkivül feszült és a hazaiak részéről helyenként durva belemenésekkel tarkított mérkőzésen csapatunknak sikerült 1-0-ra nyerni.  


BALATONSZÁRSZÓ NS -TABI VSC 0-1 (0-1)

2013. október 27., Balatonszárszó, 150 néző

Vezette: Böröczi. Nagyon gyenge játékvezetést láthattunk. Erélytelenül vezette, engedte a durva belemenéseket. Csak a csodának köszönhető, hogy Molnár sérülésen kívül (könyöklés miatt felrepedt a szemöldöke) több sérülés nem történt.  

Gól: Tábori 38.p. 

Sárga: Mócsán 71.p. (szabadrúgás elvégzésének akadályozása)

TAB: Gróf - Naász, Molnár (Kleiber 81.p.), Érsek, Zsibrik - Tábori (Donka 56.p), Kaveczki (Györki 94.p.), Ladiszlai, Kispál - Miraider (Vida 60.p.), Szőnyi

Nem túlzás azt állítani, hogy a Balatonszárszó-Tab mérkőzéstől a vendég szurkolók egyöntetően azt várták, hogy végre véget érjen nyeretlenségi szériánk.

A vendégeknél új mester, Agócs Attila ült a padon. Csapatunkban is volt új arc, a legutóbb az NBII-es Restart-Ceglédi VSE csapatában szereplő MTK-nevelés Ladiszlai Krisztiánt igazoltuk le a héten.

A mérkőzés elején nem alakult ki szép játék, mindkét csapat felfokozott hangulatban lépett pályára, s többször a kapkodás jele ütközött ki a csapatokon.

Épp egy tucat percnek kellett eltelnie az első helyzetig: a 12. minutumban Szőnyi 17 méteres lövését a hazaiakkapusa fogta magabiztosan.

A 17. percben a friss szerzemény Ladiszlai fordult le a védőjéről, majd lövése fél méterrel kerülte el a bal kapufát.

A félidő derekén erős fölénybe kerültünk, de lövéseink jobbára a kaput nem találták el. Előbb a 26. percben a sérülése után visszatérő Kaveczki szabadrúgását Szőnyi fejelete Bíró Szabolcs kapuja mellé, majd két perccel később Szőnyi egy előreívelt labdát lőtte kapásból a kapu mellé.

A 33. percben már nem sok hiányzott a gólhoz, Naász Balázs húzott el a jobb oldalon, futtából középre lőtte a labdát, ami a felső lécről pattant vissza a mezőnybe.

A 38. percig állták a rohamokat a szárszóiak, ekkor Tábori kapott nagyszerű labdát, megtolta, majd a 16-osról a jobb alsóba lőtt. 0-1

A 43. percben Kispál lövésével meggyűlt Bíró kapus dolga, végül ha üggyel-bajjal is, de hárítani tudott.

A második félidő elején dülőre vihettük volna dolgot, már rögtön a 48. percben Szőnyi szabadrúgása veszelyeztette a hazai kaput, majd tíz pereccel később Zsibrik lecsúszott beadása a felső lécet találta el.

A 68. percig kellett várniuk a kisszámú, de lelkes hazai szurkolóknak első helyzetükre, ekkor egy ígéretes lövést Grófnak kellett kitornásznia az alsó sarokból.

A 73. percben Kispál 17 méteres lövése kerülte el centikkel a jobb kapufát.

Ezt követően éledezni kezdett a hazai csapat, s megbosszulhatta volna magát a sok kihagyott helyzetünk. Előbb Sarang Ádám a 78. percben a kapu fölé lőtt, majd a 86. percben nagy helyzetben a cseremeber Sarang Sándor egy labdaszerzést követően futtából lőtt a kapunk mellé.

Közé egy tabi helyzet is ékelődött, a 83. percben egy kontratámadásból Kispál ívelése után Kleiber fejelt tiszta helyzetből fölé. Nem sokkal később Kleiber ismét helyzetbe került, a bal oldalon kilépve a kapusba lőtt, majd a kapus saját hátvédjébe vágta a labdát, de szerencséjükre oldalra, s nem a kapuba pattant a labda,

Ez volt az utolsó helyzet, így maradt az egy gólos győzelem, s Ladiszlai Tibor megszerezte első győzelmét a tabi kispadon. Ezzel csapatunk már nem sereghajtó, ugyanis helyet cseréltünk a Balatonszárszóval.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Molnár Attilát a mérkőzés 80. percében lekönyökölték, s a szemöldöke is felszakadt. Az indiszponált játékvezetőnél az eset még sárga lapot sem ért.


2013. 10. 28. [bookman]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©