Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

Az első győzelem reményében

A hétvégén a sereghajtó Satelit FC érkezik Tabra, s remélhetőleg végre sikerül megyszerezni az első tavaszi győzelmünket. Ősszel gólgazdag és fordulatos meccsen 6-4-re győztünk Somogytarnócán.


A két csapat közül a Satelit szerzett eddig több pontot tavasszal, ők 1 győzelmet és 3 vereséget értek el (3 pont), míg mi 2 döntetlen mellett 2 vereséget szenvedtünk (2 pont).

A vendégeken nagy nyomás nincs, hiszen a bennmaradásra már nagyon kevés esélyük van, a 14. helytől (ami még nem biztos hogy bennmaradó hely, de jelen állás szerint igen) 18 pontra vannak annak ellenére, hogy eggyel több mérkőzést játszottak, mint a 13. és 14. helyen álló csapat. Tehát szinte minden meccsüket hozni kéne ahhoz, hogy utolérhessék a Kaposmérőt.

Az ellenfél csapatából leginkább Gyaraki Lászlóra kell figyelni, aki a téli szünetben érkezett az NBII-es Barcstól, s az elmúlt 3 fordulóban egyaránt betalált.

Nálunk Kovács György munkáját nehezíti, hogy két alapemberét nélkülöznie kell, Vidus Zoltán továbbra is eltiltását tölti, míg Molnár  Attila Bajomban összeszedte 5. sárgalapját.

Lassan nekünk sem árt hátrafelé figyelnünk a tabellán, mert csak 2 pontra vagyunk a 14. helytől. Ugyan jelenállás szerint nem lesz kieső hely a 14., mert nincs az NBIII-ban kiesésre álló somogyi csapat, de ennek ellenére mégis azzá válhat. Először is az NBII-ben biztos kieső Nagyberki, ahol anyagi gondokról hallani, akár nevezhetne jövőre a Megye I-be, ami kétség kívül olcsóbb, mint NBIII-ban szerepelni. Továbbá a Siófok kiesése is bezavarhat, ugyanis ha egy NBI-es csapat kiesik, tartalék csapata automatikusan kiesik az NBIII-ból, ugyanakkor nem kötelesek már fenntartani a csapatot. Mivel az előző kiesésekor is "szélnek eresztették" a siófoki fakót, nem valószínű ez az eshetőség.

Az MLSZ SMI kijelölte a játékvezetőket a mérkőzésre. A mérkőzést a gödrei Nagy Attila vezeti, aki az NBIII Dráva csoportjának bírói keretének is tagja. Segítői Oláh Zoltán és Szántó II József lesznek. A mérkőzésre az igazgatóság ellenőrt nem delegál.

A tavalyi szezonban Tabon 3-1-es vereséget szenvedtünk a Satelittől, a gólunkat Kazsa Balázs szereze.

(Kép: magyarfutball.hu)


2011. 03. 29. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©