Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

A vártnál simább továbbjutás

Bár a sorsolás pillanatában talán a legkeményebb párharcnak ígérkezett a Tab-Balatonszárszó mérkőzés, a pályán nagyszerű első félidei játéknak köszönhetően kiütéses győzelmet arattunk.


Tabi VSC - Balatonszárszó 4-1 (3-0)
2010.09.01., Tab, 40 néző

Vezette: Babos (Benke, Kántor) - 9

Gól: Vidus 29.p. (11-esből), 44.p., Kult T. 35.p., 75.p.

Tab: Peckó - Donka, Naász, Molnár (Vitéz 81.p.), Kleiber (Érsek 70.p.) - Vida, Kult P., Kaveczki, Pretz - Vidus, Kult T.

A hétközi kupamérkőzésre igen kevés néző gyűlt csak össze a délután szeles időben. A hazai csapat összeállításában nem volt meglepetés. Visszatért eltiltása után Peckó a kapuba, míg Miraider továbbra is eltiltást tölti, rajtuk kívül nem volt hiányzó.

Az első félidőben óriási fölényben játszott a tabi csapat, ha nem tudtuk volna, azt gondolhattuk volna egy alacsonyabb osztályú ellenfél ellen játszunk.

A fölényünk az első fél óra végén érett góllá, egy buktatásért megítélt 11-est lőtt Vidus a bal alsó sarokba. 1-0

Hat perccel késöbb Kaveczki nagyszerűen vezette az oldalvonal mellől egészen a 16-os közepéig a labdát, ekkor Kult Tamás elé tálalt, s bár úgy tűnt a labda a kapusé lesz, a vizes talajon az elcsúszott Bíró Szabolcs mellett, így Kult könnyedén lőhetett a kapuba. 2-0

A félidő vége előtt újabb találat következett, Vidus kapott nagyszerű labdát a 16-os jobb oldalánál, ahonnét laposan könyörtelenül kilőtte a bal alsót. 3-0

Az ellenfélnek szinte kapura lövése sem volt, Peckónak csak egy Osváth Gergő által megeresztett fejest kellett fognia.

A második félidőre összeszedte kissé magát a félidő végén teljesen szétesett vendégcsapat, s az 59. percben gólt is szerzetek, csak éppen Benke asszisztens jelzésére les miatt nem adták meg.

A második félidőben jobbára ellentámadásokat vezettünk, de sokszor az utolsó passz volt pontatlan. A 67. percben aztán az éledező ellenfél egy labdavesztésünket könyörtelenül kihasznált, a szárszóiak nyáron Balatonszemesről igazolt játékosa, Mócsán Tamás szépített. 3-1

Mielőtt még elhihették volna a vendégek, hogy van valami keresni valójuk, jött az újabb tabi gól. A csereként beállt rutinos Vitéz végzett el gyorsan egy szabadrúgást, s Kult Tamás a szituációt le nem reagáló védőktől nem zavartatva lőtte be mai második gólját. 4-1

A visszalévő időben már a kűzdelem dominált, bár még Pretz is betalálhatott volna, de egy visszagurított labdát a 16-os környékéről csúnyán fölé vágott.

Összeségében elmondható az első félidőben nyújtott jó produkció, a jó helyzetkihasználás és több jó egyéni teljesítmény eredményezte ezt a sikert. A Kult T.-Vidus csatárduó ma igazán jól teljesített, s a 4 gólt is "leosztották" egymást között.

 


2010. 09. 02. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©