Üdvözlöm a Tabi Városi SC honlapján!

A sírból hoztuk vissza

A 49. percig úgy tűnt Tabon is győzhet az idén jól szereplő Marcali, de ekkor Peckó 0-2-es állásnál kivédte Tóth Csaba 11-esét. Ez fordulópont volt, s végül a győzelemért is harcban voltunk, de pontosztozkodás lett a vége.

 


Tabi VSC - Marcali VFC 2-2 (0-2)

2010.09.25, Tab, 100 néző

Vezette: Ferencz - 8 Mezőnyben voltak hibái, de a 11-esek megadhatók voltak, igazából nem volt ma főszereplő.

Gól: Vida 50.p., Kaveczki 56.p. ill. Béres 27.p., Tóth Cs. 40.p.

Tab: Peckó - Naász, Molnár, Kult P., Pál (Kleiber 75.p) - Vida, Kaveczki, Érsek (Miraider 64.p), Pretz - Vidus, Kult T. (Kasza 70.p.)

A tavalyi évben gyengélkedő Marcali idén magára talált, s a tabella második helyezettjeként érkezett Tabra.

A mérkőzés lendületesen kezdődött, látszott, hogy a Marcali a széleken próbál támadásokat vezetni, melyekben volt is veszély.

A 21. percben Kaveczki szabadrúgása után, ha Pál jobban találja el a labdát akkor talán gólt is szerezhettünk volna, de 4 méterről leadott lövése fölé szállt.

A 26. percben egy szögletnél teljesen egyedül maradt Sára Gábor, de a Marcali játékos fejese a kapu közepébe tartott, így az nem okozott gondot Peckónak.

Nem úgy egy perc múlva! 25 méterről szánta el magát lövésre Béres Tamás, s lövése megpattant egy tabi védőn, ami így Peckó fölött a kapuba hullott. 0-1

Nem igazán tudtunk helyzeteket kialakítani, nem működött jól a csapatjáték. Azért pontrúgásból veszélyeztettünk, a 37. percben Kaveczki szabadrúgását védte Péter Zoltán vendég kapus.

A 39. percben egy lepattanó labdába Naász ért bele kézzel ügyetlenül, Ferencz játékvezető határozottan 11-est ítélt. A büntetőt a vendégek legjobbja, Tóth Csaba végezte el, aki magabiztosan értékesítette is azt. 0-2

Egy perc múlva jöhetett volna a tabi válasz, de Vidus elfejelte keresztbe a labdát a kapu előtt. A 45. percben Kult Péter eresztett meg egy távoli lövést, ami nem sokkal ment mellé.

A második félidő sem indult túl jól, az egyik vendég játékos esett át egy tabi lábon a 16-oson belül, kicsit véleményes volt az eset, de Ferencz megadta. Megint Tóth futott neki, aki ezúttal a jobb sarkot célozta, de Peckó nagyszerű vetődéssel hárított.

S ez a védés egy csapásra sors fordító lett. Ugyanis a kipattanó a miénk lett, előre íveltük a labdát, ahol 3 az 2-re vezethettük a támadást, s az akció végén Vida a kapus fölött a hálóba emelte a labdát. 1-2

Micsoda fordulat, ha bemegy a 11-es 0-3 és talán eldől a mérkőzés, így viszont egy karnyújtásnyira került az egyenlítés.

És tényleg egy karnyújtásnyira volt, mert egy az előző 11-eshez hasonló esetben Ferencz karja a bütetőpontra mutatott az 56. percben, de ezúttal mi kaptunk büntetőt.

A 11-est Vidus végezte el, akinek a középre tartó félmagas lövését Péter kapus védte, de a kipattanóra Kaveczki érkezett a legelsőnek, s a kapu jobb sarkába fejelt. 2-2 Hét perc alatt kiegyenlítettünk!

A mi gólunk után alábbfagyott mindkét csapat lendülete, kevesebbet kockáztatott mindkét csapat. Az utolsó 20 percben aztán a fáradni látszó Marcali ellen jelentős fölénybe kerültünk, de a kapu előtt nem voltunk elég pontosak.

Próbálkoztunk távolról is a betömörülő Marcali ellen, de Vidus 76. percben leadott emelése, majd 2 perccel késöbb 20 méteres lövése szintúgy, ha nem sokkal is, de célt tévesztett.

Maradt az iksz, ami akár igazságosnak is mondható, hisz az első félidő a vendégeké, a második a mienké volt.

Ne felejtsék, szerdán újabb mérkőzés jön, a Nagybajom ellen, s ha nyernénk, megelőznénk a Marcalit, s a holnapi eredmények függvényében még akár 2-3.-ak is lehetnénk.


2010. 09. 25. [Ailton]

Hozzászólás

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez!


Eredmény

3 - 0
TABI
VSC
- BABÓCSA
SE


A következő

MAGYAREGRES
-
TABI VSC


Tabella

1.BALATONLELLE69pt
2.BABÓCSA59pt
3.NAGYATÁD59pt
4.B.KERESZTÚR58pt
5.TOPONÁR52pt
6.NAGYBAJOM51pt
7.TABI VSC44pt
8.KARÁD SC44pt
9.BALATONI VASAS34pt
10.MAGYAREGRES29pt
11.MARCALI28pt
12.SEGESD28pt
13.CSURGÓ27pt
14.MEZŐCSOKONYA22pt
15.KAPOSMÉRŐ13pt
16.SOMOGYVÁR13pt


Hírek archívuma

Belépés



Nick
Pass

Főszponzor

Tabi Város Önkormányzata



Partnerek

MLSZ SLASZ



Médiapartner

Somogy Sportja
Csevi 2001 Bt. ©